Wat vinden anderen?

Na 6 jaar eindelijk van mijn vliegangst af!

Mijn ervaring bij Dream Academy is heel positief. Om te beginnen wordt er alle tijd voor je genomen, geen haast.De hypnose sessie wordt pas gestart als jij er klaar voor bent. Er is niet alleen ruimte voor de sessies en mijn ‘hoofdonderwerp’ vliegangst, maar er worden ook andere onderwerpen besproken. Dit vond ik ontzettend fijn en hierdoor ben ik een stuk wijzer geworden.Ik ben heel blij dat ik dit traject aan ben gegaan en weer zonder angst durf te vliegen!

Dide

Los laten geeft mij veel meer rust!

Voordat ik bij Johan ben geweest was de zondag voor mij een kweldag. Ik zat de hele dag over mijn werk te piekeren wat mij maandag stond te wachten. Altijd negatief denken zoals zullen er mensen ziek zijn, of komen er mensen misschien niet opdagen? Door er met Johan over te praten en aan de slag te gaan, zoals het loslaten wat er morgen kan gebeuren, is de zondag voor mij geen kwel dag meer.

Ook het loslaten in mijn privé leven. Als ik ergens mee zat bleef ik maar doordenken, maakte het mezelf zo moeilijk. Als het niet erg dringend is laat ik het los en dat geeft me veel meer rust.

Johan gaf mij hele goede en duidelijke uitleg hoe ik dit moest aanpakken. Als iemand deze problemen ook herkent, is hij  een echte aanrader!

Bert Quak

57 jaar

Ik ben achter mijn eigen kwaliteiten gekomen

Voordat ik bij Johan kwam, was ik mijn baan verloren door de coronacrisis en ik wist niet goed wat ik wilde doen. Moet ik nou in de horeca blijven? Of toch verder studeren?
Door een aantal oefeningen en opdrachten uit te voeren zijn we via het Ikigai systeem erachter gekomen wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik echt leuk vindt.

Mijn grootste leermoment uit de coaching lessen is vooral dat ik achter mijn eigen kwaliteiten ben gekomen waarvan ik voorheen niet wist dat ik die had d.m.v. het verborgen kwaliteitenspel.

Johan is iemand die je problemen serieus neemt. Het is een heel eerlijk/enthousiast/direct persoon die graag jongeren helpt die even niet lekker in hun vel zitten of andere problemen hebben, bijvoorbeeld met het uitzoeken waar je goed in bent.

Bjorn, 22 jaar

Ik had geen zelfvertrouwen…

Het ging bij mij heel erg mis op 18 maart 2020 toen mijn ouders mij vertelde dat ze gingen scheiden. Toen kwam ook nog eens Corona om de hoek kijken, in die tijd zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik had geen zelfvertrouwen en ik was heel gesloten dus wilde ik dit veranderen. Toen zag ik de site van dream-academy en ik ging op een kennismakingsgesprek. Johan voelde meteen vertrouwd aan hoewel ik in het begin mijn twijfels had. Na verloop van de afspraken ging het steeds beter en na de vierde afspraak voelde ik me al zoveel beter. Wat mij vooral heel veel heeft geholpen is gewoon het doen van de oefeningen en het ook echt willen, toen ik dat echt begon te realiseren werkte het 10 keer beter. Ik zou ook echt aan iedereen aanraden om naar dream-academy te gaan want je kan pas geholpen worden als je vraagt om hulp. Ik ben Johan ook heel dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan om mij te helpen.

Lars, 14 jaar

Er viel een zorg van mijn schouders

Al een aantal jaren gingen er negatieve gedachtes in mijn hoofd om. Deze gedachtes werden erger en erger. Toen ik op een punt stond waar ik het niet meer wist, heb ik gelukkig hulp gezocht en kwam ik bij Dream Academy uit. Toen ik voor het eerst bij Johan binnenstapte was ik heel gesloten en durfde ik niet echt te praten. Maar tijdens iedere sessie ging het makkelijker en begon ik me ook steeds beter te voelen. Daarna leek het alsof er een steeds grotere zorg van mijn schouders viel.

Johan nam echt de tijd voor me, hij wil echt helpen en het voelt heel vertrouwd. Ik ben Johan dan ook heel dankbaar. Ik heb samen met hem afgesproken dat, nu de sessies voorbij zijn, ik het zelf ga proberen. Tot nu toe gaat het uitstekend dankzij alles waar hij mij mee heeft geholpen. Over een paar maanden ga ik terug voor een evaluatiegesprek.

Johan, ik wil jou en Dream Academy heel erg bedanken hiervoor!

Jim, 24 jaar

Door de sessies heb ik meer rust in m’n hoofd gekregen

Toen ik bij Dream Academy binnenkwam was ik enorm bezig met mijn toekomst, ik wist niet goed wat ik wou gaan doen en legde de lat veel te hoog.
Door de sessies heb ik meer rust in m'n hoofd gekregen waardoor ik meer tijd had om over dingen na te denken, zo ook over mijn toekomst. Hierin ben ik Johan dankbaar voor andere inzichten, zoals de lat niet te hoog leggen, en alvast de eerste stappen gaan zetten voordat ik het hele traject wil overzien. Daarnaast waardeer ik de rust die hij bewaard.
Ik zou Dream Academy aanraden omdat er op een fijne manier wordt gecommuniceerd
en omdat er echt tijd wordt genomen om jou pijn/probleem weg te nemen.

Luc, 22 jr

Ik had het gevoel dat ik geleefd werd

Ik heb contact met Johan gezocht, omdat ik niet meer wist wat ik wilde doen met mijn opleiding en mijn bijbanen. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Na een aantal sessies met Johan kreeg ik mijn toekomstplannen in beeld en leef ik er nu ook naar.
Het luisterende oor van Johan heeft hij mij heel erg geholpen. Ik ga nu op zoek naar een baan die beter bij mij past, en ik ben me gaan focussen op de dingen waar ik blij van word.

Tom, 17 jaar

Ik kijk weer uit naar mijn toekomst

Een tijdje geleden bracht een vriendin mij in contact met Dream Acadamy. Op dat moment zat ik in een lastige positie; ik wist niet wat ik wilde gaan studeren en ik had überhaupt nog niet nagedacht over mijn leven na de middelbare school.

Samen met Johan heb ik goede gesprekken gehad, waardoor mijn toekomstbeeld een stuk duidelijker is geworden. Hij was vriendelijk, behulpzaam en wist mij vaak goed aan te vullen. Ik heb ondertussen mijn studiekeuze kunnen maken en kijk uit naar de toekomst.

Sanne, 17 jaar