Hypnotherapie

“Als ik dit geweten had, zou ik je veel eerder gebeld hebben”, zei Linda tegen mij. Linda had angstaanvallen. Daarnaast wist ze gewoon even niet meer wat ze nou eigenlijk écht wilde. “Ik lijk wel in een tunnel te zitten en alles gaat aan me voorbij”. Hevige emoties en soms juist een heel vlak gevoel wisselden elkaar af. Veel piekeren zorgde er bovendien voor dat ze zich slecht kon concentreren.

Na drie hypnose sessies ervaarde ze veel meer rust in haar hoofd. Haar angsten waren verdwenen en als bijkomend voordeel nam haar zelfvertrouwen ook weer toe. Tijdens de hypnose sessies hebben we een paar emotionele blokkades opgeruimd. Die blokkades waren vastgeroeste patronen geworden. Die zaten haar op onbewust niveau in de weg.

Een mooi voorbeeld uit de praktijk. Maar misschien herken jij dit wel?:

Je wil graag afvallen, maar het blijft een jojo-effect, of

Je wil een relatie maar je trekt telkens de verkeerde personen aan, of

Hoe graag je ook van die verslaving af wil, het lukt gewoon niet!

Of merk je dat je telkens, bij het minste of geringste, in dezelfde emotie schiet?

Ook voorbeelden van vastgeroeste patronen waar je vaak zelf niet zo makkelijk uitkomt. Als hypnotherapeut kan ik je helpen om deze patronen te doorbreken. Je zal merken dat er weer ruimte ontstaat. Die ruimte ga je dan weer blijvend opvullen met nieuw gewenst gedrag.

Meestal na drie hypnose sessies zul je merken dat je dan weer sterker in je schoenen staat en die oude situaties gewoon de baas bent! 

Na 6 jaar eindelijk van mijn vliegangst af!

Mijn ervaring bij Dream Academy is heel positief. Om te beginnen wordt er alle tijd voor je genomen, geen haast.De hypnose sessie wordt pas gestart als jij er klaar voor bent. Er is niet alleen ruimte voor de sessies en mijn ‘hoofdonderwerp’ vliegangst, maar er worden ook andere onderwerpen besproken. Dit vond ik ontzettend fijn en hierdoor ben ik een stuk wijzer geworden.Ik ben heel blij dat ik dit traject aan ben gegaan en weer zonder angst durf te vliegen!

Dide

Yes eindelijk mijn rijbewijs!

Na te veel keren zakken voor mijn auto rijbewijs, heb ik de hulp van Johan van Dream Academy ingeschakeld. Omdat ik te perfectionistisch was en mijn zelfvertrouwen ver te zoeken was na zoveel keer zakken, heeft hij mij geholpen hier beter mee om te gaan. Met een goed gesprek en een beetje hypnose ben ik afgelopen maandag aan mijn rijexamen begonnen. En nu dus heel blij met mijn rijbewijs. Johan bedankt! Ik ga lekker kilometers maken in mijn leuke autootje.

Marle van Dop, 18 jaar