Kindercoach en jongerencoach in Made

Ben je woonachtig in Made en zoek je een kinder- of jongerencoach? Dan zit je bij Dream Academy Coaching goed. Wij zijn kindercoach Marjolijn Westerlaken en jongerencoach Johan Groenewegen. Bij ons kan je terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst.

Kan jouw kind moeilijk voor zichzelf opkomen, is het vaak boos is of heeft hij of zijn last heeft van angsten? Wellicht piekert hij over van alles en nog wat. Kindercoach Marjolijn helpt jouw kind met weerbaarder te worden, waardoor zijn/haar zelfvertrouwen groeit. Bekijk het coachingsaanbod voor kinderen.

Of ben je een jongere tussen 16 en 26 jaar en vind je het lastig om de goede keus te maken? Je hebt een baan en is het toch niet wat je ervan verwachtte. Of de verkeerde studie gekozen? Maar nu, hoe zorg je dat je nu wel de juiste keuze maakt? Welke belemmerende gedachten zitten je in de weg? Jongeren coach Johan helpt jou weer aan een positieve mindset. Bekijk het coachingsaanbod voor jongeren/jongvolwassenen.

Wij kunnen je helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Hier helpen we jou met behulp van coaching je kwaliteiten en persoonlijke waarden te ontdekken. Jij komt weer goed in je vel.

NLP en hypnose in Made

Onze motto is: kinderen, jongeren en hun ouders laten inzien dat zij zelf aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken.  Verschillende technieken gebruiken we hiervoor in onze coachingspraktijk, zoals hypnose, NLP en systemisch werken. Zelf verdiepen we onszelf ook nog steeds. Johan is daarnaast ook hypnotherapeut. Hij zet hypnotherapie in, om snel en blijvend veranderingen in gedrag te behalen zowel bij jongeren als volwassenen, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen en hun ouders en jongeren/jongvolwassenen in Made

We helpen je op een laagdrempelige en praktische manier. Onze coaching voor jou als kind, jongere en/of ouder is altijd maatwerk. Zoek je een kinder- of jongerencoach in Made? Neem vrijblijvend contact op: