Kindercoach en jongerencoach in Drimmelen

Woon je in de omgeving Drimmelen en zoek je een kinder- of jongerencoach? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn Johan Groenewegen en Marjolijn Westerlaken van Dream Academy Coaching. Wij zijn er voor kinderen, jongvolwassenen en hun ouders.  

Wellicht heb je een kind dat vaak boos is of snel angstig is. Komt jouw kind moeilijk voor zichzelf op, of heeft het een gebrek aan zelfvertrouwen? Of merk je dat het piekert over van alles en nog wat. Marjolijn is kindercoach en helpt jouw kind weer lekker in zijn/haar vel te zitten. Bekijk het coachingsaanbod voor kinderen.

Of

Ben je jongere tussen de 16 en 26 jaar en je loopt vast omdat je niet meer tevreden bent met je huidige situatie. Dat kan zijn studie afgebroken, een baan die niet bevalt. Het is dus een teken dat je iets wilt veranderen. Maar wat dan precies? Om hulp te vragen, vinden veel jongeren spannend. Jongeren coach Johan neemt die drempel weg door met jou te zoeken waarom je nu vastloopt. Daarna kijken we naar wat je dan wél wilt. Samen komen we erachter wat jou op dit moment tegenhoudt; waarom je nog niet verandert. Ik help jou om de juiste stappen te zetten in jouw nieuwe richting! Bekijk het coachingsaanbod voor jongeren/jongvolwassenen.

Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. De coaches Marjolijn en Johan werken in alle omliggende dorpen en gemeenten, dus ook bij jou in Drimmelen. Onze coaching is erop gericht om kinderen, jongeren en hun ouders te laten inzien dat iedereen is geboren met zijn eigen unieke talenten, kwaliteiten en kernwaarden. Als je leeft volgens die waarden, en je gebruikt je talenten daarbij dan zit je in een geweldige flow.

NLP en hypnose in Drimmelen

Wij gebruiken hiervoor verschillende technieken zoals NLP en systemisch werken. Johan is hypnotherapeut en gebruikt hypnotherapie in overleg met jou. Met hypnose kan je zeer snel van angsten af zoals: hoogtevrees, angst voor dieren of faalangst. Lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen, jongeren en ouders in Drimmelen

Onze coaching is maatwerk. We helpen kinderen, jongeren en hun ouders op een laagdrempelige en praktische manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Drimmelen? Bij ons kun je voor een persoonlijk coachingstraject terecht zonder wachtlijst. Benieuwd wat wij als coach voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: