Hypnotherapie

‘Als ik dit had geweten, had ik er niet zo lang mee rondgelopen’, zei Jeannet tegen mij. Zij was in 3 sessies van haar hoogtevrees af. Waar ze voorheen echt niet hoger dan het tweede treetje op haar keukentrap durfde, klom ze nu gewoon een hoge ladder op! Ze kon het zelf nog maar nauwelijks geloven. Veel mensen lopen met angsten rond, zonder te weten dat ze hier heel snel vanaf kunnen.

Angsten zijn natuurlijk niet leeftijdsgebonden. Ik help zowel jongeren als volwassenen onder hypnose van hun angsten af. Je kunt dan denken aan faalangst, hoogtevrees of fobieën voor spinnen of katten. Maar ook overdreven eetgedrag en verslavingen zijn niet meer dan ongewenst, aangeleerd gedrag. Het feit dat je dit jezelf aangeleerd hebt, betekent dat je dit ook weer kunt afleren.

Hypnose is al heel oud. Veel mensen vinden het een beetje weird omdat ze bijvoorbeeld moeten denken aan Rasta Rostelli met zijn extravagante hypnoseshows, waarin hij mensen citroenen laat eten. Dat beeld had ik zelf ook. Wat je daar wel ziet is dat het snel en effectief werkt! Iemand kan dat tenslotte niet doen alsof. Toen ik erachter kwam dat ik mensen op een positieve en eenvoudige manier kan helpen, wilde ik er meer van weten en heb ik een opleiding tot hypnotherapeut gedaan. Ik help jou om op jouw onbewuste niveau, positieve veranderingen te maken. Het werkt snel, effectief en blijvend!  

Hypnotherapie is een fantastische techniek. Steeds meer mensen erkenen dit. Ook wordt er in de gezondheidszorg steeds meer gebruik gemaakt van hypnose.

Yes eindelijk mijn rijbewijs!

Na te veel keren zakken voor mijn auto rijbewijs, heb ik de hulp van Johan van dream-academy ingeschakeld. Omdat ik te perfectionistisch was en mijn zelfvertrouwen ver te zoeken was na zoveel keer zakken, heeft hij mij geholpen hier beter mee om te gaan. Met een goed gesprek en een beetje hypnose ben ik afgelopen maandag aan mijn rijexamen begonnen. En nu dus heel blij met mijn rijbewijs. Johan bedankt! Ik ga lekker kilometers maken in mijn leuke autootje.

Marle van Dop, 18 jaar