Wat vinden anderen?

Ik zie een positieve verandering bij onze zoon…

Wij zijn erg blij met de begeleiding en ondersteuning van Marjolijn. Ze is een warme, totaal naar het kind kijkende, positieve coach waarbij mijn zoon van 10 zich gelijk volledig op z’n gemak voelde. Marjolijn heeft hem geholpen met het ontdekken van zijn talenten en het vergroten van zijn zelfvertrouwen. Dit deed ze aan de hand van verschillende kaart- en rollenspellen die hem leerden positief te denken. Door goed naar onze zoon te luisteren en het opstellen van een stappenplan is hij dichter bij zijn doel gekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat we een positieve verandering bij hem zien. Hij geeft zijn grenzen duidelijker aan en kan zijn emoties beter uiten. Wij zijn blij dat we dit coachingstraject met Marjolijn zijn aangegaan!

Janneke de Haan

 

Ik dacht alle vormen van behandelingen al gehad te hebben…

Na bijna de hoop op te hebben gegeven ben ik terecht gekomen bij Dream Academy. Ik dacht alle vormen van behandelingen al te hebben gehad, maar toch bleek niks minder dan waar. Ik heb ongelofelijk veel baat gehad bij de coaching van Dream Academy. Doordat de therapie op hele andere punten focust dan ik normaal gewend was, heb ik mijn problemen kunnen aanpakken op een manier die ik nooit voor werkelijk beschouwde. Ik voelde me altijd heel erg op me gemak tijdens de sessies en er werd altijd super goed geluisterd naar de behoeftes die ik had. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

Lotte van der Ven

 

Marjolijn kijkt écht wat voor mij het beste is

Echt super prettig!

Ik heb zelf bij Marjolijn gezeten, erg prettige aanpak en heeft aandacht voor mij en neemt de tijd om met mij te werken en te zien wat voor mij het het beste is

Een echte aanrader!

Pien van Faassen