Reiki

Heb jij weleens hoofpijn, ben je erg vermoeid, last van stress, boosheid of faalangst? Grote kans dat er dan ergens een blokkade in je lichaam zit, waardoor de energie niet kan stromen. Reiki kan dan uitkomst bieden. Deze Japanse, alternatieve genezingsmethode maakt gebruik van de universele levensenergie en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Met reiki wordt deze energie doorgegeven en het eigen zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Reiki is voor iedereen

Net zoals voor volwassenen, is reiki ook voor kinderen en jongeren geschikt om die blokkades in het lichaam te herstellen. In onze maatschappij ervaren veel kinderen en jongeren prestatiedruk. Zij hebben dan nog niet altijd de juiste middelen om zich van deze stress los te maken. Een reikibehandeling zorgt voor een totale ontspanning en kan op allerlei manieren helpen, bijvoorbeeld bij gevoelens van onzekerheid, hoog sensitiviteit, spanning, lage weerstand, slaapproblemen of buikpijn.

Werkwijze

Hoe een behandeling in zijn werk gaat? We maken eerst kennis en bespreken wat je met de sessie wilt bereiken, hoe je je aan het einde van de sessie wilt voelen en of je ergens last van hebt in je lichaam. Je mag dan op de bank gaan liggen onder een deken. Je mag je ogen sluiten en je ontspannen op een rustgevend muziekje. Tijdens de reikibehandeling voel je dat ik mijn handen soms op bepaalde plekken op je lichaam leg en soms boven je lichaam hou.

Voorgesprek doel van de sessie of traject te bespreken: 15 min

Reikibehandeling: voor volwassenen: 1 uur/kinderen 30 min

 

Reiki betekent levensenergie

Bij reiki wordt er met handen universele energie doorgegeven. Deze energie is overal en altijd aanwezig. Ieder mens beschikt over deze energie. Als reikibehandelaar help ik je energie los te laten wat vast heeft gezeten, je laten ontspannen en meer in je gevoel te komen. Omdat deze energie altijd in beweging is, stroomt deze energie ook van mijn handen naar jou. Hoewel deze energie niet voor iedereen met het blote oog zichtbaar is, kun je het wel met je andere zintuigen waarnemen.  

Een reiki behandeling is een alternatieve behandelmethode en vervangt géén bezoek aan de dokter.

Wat kost een reiki behandeling?

Traject

180 incl. BTW
  • 3 sessies
  • 60 minuten

Losse reiki sessie

60 incl. BTW
  • 1 sessie
  • 60 minuten