Wie ben ik?

Over mij...

Ik was op mijn 17e van school af. Ik wilde erg graag bij mijn vader in het bedrijf en dat was bijna een vanzelfsprekendheid. Mijn vader had een glastuinbouwbedrijf waar hij aubergines kweekte.

Ik had toen mijn MAVO en Middelbare Tuinbouw School diploma’s. De start van het volgende schooljaar werd ik 18 en dus niet meer leerplichtig. Ik weet nog dat ik toen dacht ‘Heerlijk voor altijd vakantie!’

Eigenlijk best raar, want ik ben wél leergierig.

Ik had op school het gevoel dat er belangrijker dingen te leren waren dan aardrijkskunde en geschiedenis. Ik welke les leer ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen? Hoe leer ik mijn hart te volgen? Wat betekent gelukkig worden, en hoe doe ik dat dan?

Ik verdiep me al heel wat jaren in de menselijke mind. Waarom denken en handelen mensen op een bepaalde manier? Hoe komt het dat sommige mensen succesvoller en gelukkiger lijken dan anderen? Ik geloof er namelijk niet in, dat als je voor een dubbeltje wordt geboren, je dan geen kwartje kunt worden.

Mijn zoektocht naar de antwoorden, samen met mijn eigen levenservaring als ondernemer en vader van 4 jongeren tussen de 14 en 21 jaar, leveren mij enorm veel inzichten op. Ik voel sterk de behoefte om die kennis met anderen te delen. Daarom heb ik besloten om afscheid van het familiebedrijf te nemen en sindsdien richt ik me op Dream Academy. Het is mijn missie om jongeren te inspireren om te gaan voor hun eigen geluk. Live your dream!

Wat je over mij moet weten

"You only live once"

Wat is typisch Johan?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Hierbij 5 gratis tips hoe je makkelijker de juiste keuzes maakt!

"If you can dream it, you can do it!"