Herken je dit?

Heb jij weleens hoofpijn, ben je erg vermoeid, last van stress, boosheid of faalangst? Grote kans dat er dan ergens een blokkade  in je lichaam zit, waardoor de energie niet kan stromen. Net zoals voor volwassenen, is Reiki ook voor kinderen en jongeren geschikt om die blokkades in het lichaam te herstellen. Een Reiki behandeling zorgt voor een totale ontspanning en kan op allerlei manieren helpen, bijvoorbeeld bij gevoelens van onzekerheid, hoog sensitiviteit, spanning, lage weerstand of buikpijn.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Bij Reiki wordt er met handen universele energie doorgegeven. Deze energie is overal en altijd aanwezig. Ieder mens beschikt over deze energie. Als Reikibehandelaar help ik je energie los te laten wat vast heeft gezeten, je laten ontspannen en meer in je gevoel te komen. Omdat deze energie altijd in beweging is, stroomt deze energie ook van mijn handen naar jou. Hoewel deze energie niet voor iedereen met het blote oog zichtbaar is, kun je het wel met je andere zintuigen waarnemen.  

Een Reiki behandeling is een alternatieve behandelmethode en vervangt géén bezoek aan de dokter.

De Reiki behandelingen worden gegeven door Marjolijn

We maken eerst kennis en bespreken wat je met de sessie wilt bereiken, hoe je je aan het einde van de sessie wilt voelen en of je ergens last van hebt in je lichaam. Je mag dan op de bank gaan liggen onder een deken. Je mag je ogen sluiten en je ontspannen op een rustgevend muziekje. Tijdens de Reiki behandeling voel je dat ik mijn handen soms op bepaalde plekken op je lichaam leg en soms boven je lichaam hou. Reiki bestaat meestal uit meerdere behandelingen. Voor een effectieve behandeling adviseer ik in de eerste week twee sessie en daarna 1x per week.

Praktische details

Voorgesprek doel van de sessie of traject bespreken: 15 min

Reikibehandeling: voor volwassenen: 1 uur a € 60,-/kinderen 30 min a € 30,-