Uitnodiging Online Masterclass Zelfvertrouwen Puber

Online Masterclass
Geef je puber meer zelfvertrouwen

Herken je dit?

Je dochter slaapt slecht, maakt zich steeds meer druk over school of blijft piekeren over wat anderen van haar vinden. Je zoon is zijn bed niet uit te krijgen, ongemotiveerd voor school en loopt met zijn ziel onder zijn arm.

Als ouder wil je het beste voor je kind en is het lastig om te zien dat je kind het moeilijk heeft. De juiste hulp bieden is niet altijd eenvoudig.

Benieuwd hoe je jouw puber kan ondersteunen?

Vaak kun je met een aantal gerichte tools je kind op de goede weg zetten. Graag delen wij tijdens deze masterclass een aantal praktische handvatten met jou, zodat jij je kind kan helpen om beter om te gaan met stress en zijn/haar zelfvertrouwen te vergroten. Hierdoor komt je kind weer positiever in het leven te staan.


Ja, ik doe mee!

Deze Masterclass wordt gegeven door Dream Academy Coaching

Marjolijn en Johan delen dezelfde missie: Kinderen, jongeren en ouders laten (her)ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Onze eigen diverse levenservaringen als onder andere expat, journalist, leerkracht, ondernemer, en als (gescheiden) ouders, leveren ons enorm veel inzichten op die wij als coaches inzetten. Daarnaast hebben wij ons verdiept in verschillende technieken om kinderen en jongeren op een professionele wijze te begeleiden waaronder hypnose, NLP en systemisch werken

Coaching voor kinderen en hun ouders en coaching voor jongeren/jongvolwassenen in omgeving Den Haag en Made, Noord-Brabant. Marjolijn en Johan

Wat zeggen anderen over Marjolijn?


Aan het eind van deze masterclass weet jij hoe je jouw puber helpt bij:

- minder piekeren,

- focus op positiviteit,

- meer zelfvertrouwen


Ja, ik doe mee!

Wat zeggen anderen over Johan?

Ik had geen zelfvertrouwen...

Het ging bij mij heel erg mis op 18 maart 2020 toen mijn ouders mij vertelde dat ze gingen scheiden. Toen kwam ook nog eens Corona om de hoek kijken, in die tijd zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik had geen zelfvertrouwen en ik was heel gesloten dus wilde ik dit veranderen. Toen zag ik de site van Dream Academy en ik ging op een kennismakingsgesprek. Johan voelde meteen vertrouwd aan hoewel ik in het begin mijn twijfels had. Na verloop van de afspraken ging het steeds beter en na de vierde afspraak voelde ik me al zoveel beter. Wat mij vooral heel veel heeft geholpen is gewoon het doen van de oefeningen en het ook echt willen, toen ik dat echt begon te realiseren werkte het 10 keer beter. Ik zou ook echt aan iedereen aanraden om naar dream-academy te gaan want je kan pas geholpen worden als je vraagt om hulp. Ik ben Johan ook heel dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan om mij te helpen.

Lars 15jr

Het leek alsof er een zorg van mijn schouders viel...

Al een aantal jaren gingen er negatieve gedachtes in mijn hoofd om. Deze gedachtes werden erger en erger. Toen ik op een punt stond waar ik het niet meer wist, heb ik gelukkig hulp gezocht en kwam ik bij Dream Academy uit. Toen ik voor het eerst bij Johan binnenstapte was ik heel gesloten en durfde ik niet echt te praten. Maar tijdens iedere sessie ging het makkelijker en begon ik me ook steeds beter te voelen. Daarna leek het alsof er een steeds grotere zorg van mijn schouders viel.

Johan nam echt de tijd voor me, hij wil echt helpen en het voelt heel vertrouwd. Ik ben Johan dan ook heel dankbaar. Ik heb samen met hem afgesproken dat, nu de sessies voorbij zijn, ik het zelf ga proberen. Tot nu toe gaat het uitstekend dankzij alles waar hij mij mee heeft geholpen.

Jim, 24 jaar

Praktische details

Je kunt de masterclass gewoon thuis online volgen. Het is helemaal gratis! Na je aanmelding sturen we een Zoomlink toe. Er zijn twee mogelijkheden om deze masterclass te volgen. op donderdagavond of vrijdagochtend.

Data:  donderdag 13 okt van 20:00u - 21:00u, of

vrijdag        14 okt van 10:00u - 11:00u


Ja, ik meld me aan!