Samen kun je meer dan alleen

Over ons

Toen we elkaar ontmoetten, kwamen we er al gauw achter dat we – naast dat we elkaar ook gewoon heel erg leuk vonden – een gedeelde missie hebben: Kinderen, jongeren en ouders laten (her)ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Onze eigen diverse levenservaringen als onder andere expat, journalist, leerkracht, ondernemer, en als (gescheiden) ouders, leveren ons enorm veel inzichten op en hebben ons gebracht naar de plek waar wij nu staan. Beiden hebben wij ons verdiept in verschillende technieken om kinderen en jongeren op een professionele wijze te begeleiden waaronder hypnose, NLP en systemisch werken.

Twee positief ingestelde coaches voor kinderen en jongeren die hun krachten gebundeld hebben

Onze kinderen, de natuur, vrijheid, veel samen lachen en koffie op bed zijn belangrijke gemeenschappelijke delers voor ons. Ook is het glas bij ons allebei altijd half vol. Het had overigens niet veel gescheeld of die eerste ontmoeting had nooit plaatsgevonden, want Johan kwam te laat op de eerste date. Uiteindelijk kwam alles goed, en met de insteek ‘samen kun je meer dan alleen’ hebben we onze krachten gebundeld. Hierdoor vinden jullie nu op één plek kennis en kunde van de ontwikkeling van kinderen, pubers en jongvolwassenen. En kun je zowel voor begeleiding van kinderen tot jongvolwassenen bij ons terecht. Als partners is het fijn om met elkaar te kunnen sparren. Daarnaast biedt onze samenwerking de mogelijkheid om te kiezen voor een mannelijke coach of vrouwelijke coach. Ook kunnen wij hierdoor kinderen en jongeren in een groter gebied helpen. We hebben een coachingspraktijk in zowel regio Den Haag als in Brabant (Made), waarin je sessies kunt boeken.

Coaching voor kinderen en hun ouders en coaching voor jongeren/jongvolwassenen in omgeving Den Haag en Made, Noord-Brabant. Marjolijn kindercoach en begeleiding voor ouders

Marjolijn

Kindercoach

Ik geloof in de veerkracht van kinderen. Alle tegenslagen zijn te overwinnen. Dat heb ik ook zelf als kind mogen ervaren: van verhuizingen, scheiding tot ziekte.

Coaching voor kinderen en hun ouders en coaching voor jongeren/jongvolwassenen in omgeving Den Haag en Made, Noord-Brabant. Johan jongeren coach hypnotherapeut voor jong volwassenen

Johan

Jongerencoaching

Ik vond school niet leuk, en ik had het gevoel dat er belangrijkere dingen te leren waren dan aardrijkskunde en geschiedenis.