Door de sessies heb ik meer rust in m’n hoofd gekregen

7 januari 2021

Toen ik bij Dream Academy binnenkwam was ik enorm bezig met mijn toekomst, ik wist niet goed wat ik wou gaan doen en legde de lat veel te hoog.
Door de sessies heb ik meer rust in m’n hoofd gekregen waardoor ik meer tijd had om over dingen na te denken, zo ook over mijn toekomst. Hierin ben ik Johan dankbaar voor andere inzichten, zoals de lat niet te hoog leggen, en alvast de eerste stappen gaan zetten voordat ik het hele traject wil overzien. Daarnaast waardeer ik de rust die hij bewaard.
Ik zou Dream Academy aanraden omdat er op een fijne manier wordt gecommuniceerd
en omdat er echt tijd wordt genomen om jou pijn/probleem weg te nemen.

Luc, 22 jr

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Kindercoach

Het Coachhuis
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

Jongerencoach

Zuideindsestraat 15
4921 XK  Made

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap