Los laten geeft mij veel meer rust!

15 juli 2022

Voordat ik bij Johan ben geweest was de zondag voor mij een kweldag. Ik zat de hele dag over mijn werk te piekeren wat mij maandag stond te wachten. Altijd negatief denken zoals zullen er mensen ziek zijn, of komen er mensen misschien niet opdagen? Door er met Johan over te praten en aan de slag te gaan, zoals het loslaten wat er morgen kan gebeuren, is de zondag voor mij geen kwel dag meer.

Ook het loslaten in mijn privé leven. Als ik ergens mee zat bleef ik maar doordenken, maakte het mezelf zo moeilijk. Als het niet erg dringend is laat ik het los en dat geeft me veel meer rust.

Johan gaf mij hele goede en duidelijke uitleg hoe ik dit moest aanpakken. Als iemand deze problemen ook herkent, is hij  een echte aanrader!

Bert Quak

57 jaar