Kindercoach en jongerencoach in Wassenaar

Ben je woonachtig in de omgeving van Wassenaar en zoek je een kinder- of jongerencoach? Dan zit je bij Dream Academy Coaching aan het goede adres. Wij zijn Johan Groenewegen en Marjolijn Westerlaken. Een persoonlijk coachingstraject bij ons geeft je kind een steun in de rug die hij/zij nodig heeft om weer goed in zijn/haar vel te zitten. Of jou als jongere wellicht een schop onder je kont om in beweging te komen en je eigen kracht te (her)vinden.

Misschien heb je een kind dat makkelijk boos is of snel angstig? Kan jouw kind moeilijk voor zichzelf opkomen door een gebrek aan zelfvertrouwen. Of piekert hij over van alles en nog wat? Kindercoach Marjolijn versterkt de weerbaarheid van je kind, en helpt hem/haar met het ontwikkelen van een positieve mindset. Dit zorgt ervoor dat je kind weer lekker in zijn/haar vel zit. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst.

Keuzestress bij jongvolwassenen

Of ben je jongvolwassen en vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Je bent net een studie begonnen en wordt er toch niet gelukkig van. Of je baan is toch niet wat je wil. En nu? Hoe zorg je dat je nu wel de juiste keuze maakt? Misschien zitten negatieve gedachten je in de weg en wil je positiever leren denken. Jongerencoach Johan helpt je de juiste keuzes te maken en helpt je belemmerende gedachten verdwijnen.

Wij zijn er om je te helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Als coaches zijn wij actief in alle omliggende dorpen en gemeenten, dus ook bij jou in Wassenaar. Hier helpen we jou met behulp van coaching je talenten te ontdekken of je beter in je vel te laten voelen.

NLP, systemisch werk en hypnose in Wassenaar

Onze visie is: kinderen, jongeren en ouders laten (her)ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals hypnose, NLP en systemisch werken. Johan is ook hypnotherapeut. Hypnotherapie is een methode om snel en effectief van je angsten af te komen. Denk aan angst voor dieren, hoogtevrees en faalangst bijvoorbeeld. Hypnotherapie kan ingezet worden voor zowel jongeren als volwassenen, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen, jongeren en ouders in Wassenaar

Onze coaching is geheel op jou als kind, jongere en ouder afgestemd en we helpen je op een laagdrempelige en praktische manier. Zoek je een kindercoach of jongerencoach in omgeving Wassenaar? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 537 411 14 (Marjolijn) 06 222 38 141​ (Johan) of een e-mail te sturen naar info@dream-academy.nl. Of neem direct een kijkje op de aanbodpagina voor kindercoaching of jongerencoaching.