Kindercoach en jongerencoach in Terheijden

Woon je in de omgeving van Terheijden en zoek je een coach? Dream Academy Coaching is er voor kinderen, jongeren en hun ouders. Wij zijn Marjolijn Westerlaken en Johan Groenewegen. Een coachingtraject bij ons zorgt voor meer zelfvertrouwen, meer weerbaarheid en geeft jou (of je kind) richting in je leven. Soms met een zachte hand, soms een schop onder je kont.

Kindercoach Marjolijn helpt jonge kinderen die last hebben van boosheid of angsten. Ze helpt bij het opbouwen van weerbaarheid en werkt met jouw kind aan zijn/haar zelfvertrouwen.

Ben je jong volwassen en vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Je zoekt een nieuwe studie of een baan, maar weet niet wat. Of je bent een studie gestart en merkt dat het toch niet is wat je zoekt. Wat nu? Hoe wil je nu de juiste keuze maken? Misschien zitten bepaalde gedachten je in de weg en wil je daar vanaf. Mannelijke jongerencoach Johan helpt je graag.

Dream Academy Coaching is gevestigd in Den Haag en Made. Marjolijn en Johan zijn actief in omliggende dorpen, dus ook bij jou in Terheijden. Hier helpen we jou met behulp van coaching  jouw talenten te ontdekken en je gelukkiger te laten voelen. Bekijk het aanbod voor kindercoaching of het aanbod voor jongerencoaching.

NLP en hypnose in Terheijden

De visie van Dream Academy Coaching is: kinderen en jongeren in laten zien dat zij zelf invloed hebben op hun geluk. Vanuit dat geluk kunnen zij hun eigen dromen waarmaken. Wij verdiepen ons nog steeds verder in technieken zoals hypnose, NLP en systemisch werken. Hypnotherapie is een methode om snel en beperkend gedrag om te draaien. Denk hierbij aan fobieën, faalangst, hoogtevrees e.d. Het resultaat is effectief en blijvend, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen en hun ouders en voor jongeren/jongvolwassenen in Terheijden

Onze coaching is geheel op jou als kind, jongere en ouder afgestemd en we helpen op een praktische, laagdrempelige manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Terheijden? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 537 411 14 (Marjolijn) 06 222 381 41​ (Johan) of een e-mail te sturen naar info@dream-academy.nl voor een gratis kennismaking. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst. Tot snel!