Kindercoach en jongerencoach in Raamsdonksveer

Ben je woonachtig in de omgeving van Raamsdonksveer en zoek je een kinder- of jongerencoach? Goed dat je Dream Academy Coaching hebt gevonden. Wij zijn coaches Johan Groenewegen en Marjolijn Westerlaken. Een persoonlijk traject bij ons helpt jou om van ongewenst gedrag af te komen, zodat je weer gelukkig door het leven gaat.  

Is jouw kind angstig, of vaak boos? Heeft het wellicht weinig zelfvertrouwen? Of piekert hij/zij over van alles en nog wat? Kindercoach Marjolijn helpt hem of haar meer zelfvertrouwen te krijgen. Hierdoor gaat je kind weerbaarheid opbouwen, wat er weer voor zorgt dat hij of zij gaat merken dat ze lekkerder in hun vel zitten. Bekijk het aanbod kindercoaching.

Of ben je een millennial en vind je het moeilijk om keuzes te maken? Je hebt je studie afgerond en weet echt niet wat je wil gaan doen. Je vind alles leuk, en dat maakt het alleen maar lastiger. Maar nu? Hoe zorg je dat je de juiste keuze maakt? Wat denken anderen ervan? Kan ik het wel? Johan leert je keuzes te maken die bij jou passen. Kijkend naar jouw kwaliteiten, talenten en kernwaarden. Bekijk het aanbod coaching voor jongeren/jongvolwassenen.

Wij gaan je helpen! Dream Academy Coaching zit in Made en Den Haag. Als coaches helpen wij ook jongeren uit omliggende dorpen, dus ook bij jou in Raamsdonksveer. Hier helpen we met behulp van coaching kinderen weer gelukkig te laten voelen. Of jongeren talenten te ontdekken zodat zij gaan doen wat ze echt willen.

NLP, systemisch werken en hypnose in Raamsdonksveer

Onze visie is: kinderen, jongeren en ouders laten (her)ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals hypnose, NLP en systemisch werken. Hypnose is zowel voor jongeren als volwassenen een goede techniek om verschillende angsten te overwinnen, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen en jongeren in Raamsdonksveer

Onze coaching is geheel op kinderen, jongeren/jongvolwassenen en/of ouders afgestemd en we helpen je op een praktische en laagdrempelige manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Raamsdonksveer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  info@dream-academy.nl of 06 537 411 14 (Marjolijn) 06 222 381 41​ (Johan). Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst.