Kindercoach en jongerencoach in Oosterhout

Ben je woonachtig in de omgeving van Oosterhout en zoek je een kinder- of jongerencoach? Dan ben je bij Dream Academy Coaching aan het goede adres. Wij zijn coaches Marjolijn Westerlaken en  Johan Groenewegen. Een persoonlijk coachingstraject bij ons geeft je de steun in de rug of een schop onder je kont die je nodig hebt om weer in beweging te komen en je eigen kracht te (her)vinden.

Misschien heb je een kind dat vaak boos is of last heeft van angsten. Kan jouw kind moeilijk voor zichzelf opkomen door een gebrek aan zelfvertrouwen. Of piekert hij over van alles en nog wat.

Of ben je jongvolwassene en vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Je hebt net een baan en wordt er toch niet gelukkig van. Of je bent klaar met je studie en merkt dat het toch niet is wat je wil. En nu? Hoe zorg je dat je nu wel de juiste keuze maakt? Misschien zitten negatieve gedachten je in de weg en wil je positiever leren denken om gelukkiger en succesvoller te zijn.

Wij kunnen je helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Als coaches zijn wij actief in alle omliggende dorpen en gemeenten, dus ook bij jou in Oosterhout. Hier helpen we jou met behulp van coaching je talenten te ontdekken of je beter in je vel te laten voelen.

NLP, systemisch werken en hypnose in Oosterhout

Onze visie is: kinderen, jongeren en ouders laten (her)ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals hypnose, NLP en systemisch werken. Dankzij hypnotherapie kunnen angsten overwonnen worden, angst is niet leeftijdsgebonden. Hypnotherapie kan daardoor zowel voor jongeren als volwassenen ingezet worden, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching in Oosterhout

Onze coaching is geheel op jou als kind, jongere en ouder afgestemd en we helpen je op een laagdrempelige en praktische manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Oosterhout? Of kun je als ouder wat ondersteuning bij de opvoeding van jouw kind gebruiken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 537 411 14 (Marjolijn) 06 222 381 41​ (Johan) of een e-mail te sturen naar info@dream-academy.nl. Of bekijk het coachingsaanbod voor kinderen of het coachingsaanbod voor jongeren/jongvolwassenen. Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst.