Kindercoach en jongerencoach in het Westland

Ben je woonachtig in de omgeving van het Westland en zoek je een kindercoach of jongerencoach? Dan kom je naar Dream Academy Coaching. Wij zijn Marjolijn Westerlaken en Johan Groenewegen. In een persoonlijk coachingtraject helpen we jou met soms een steun in de rug en soms een schop onder je kont. Net wat bij je kind past of wat je als jongvolwassene nodig hebt om je eigen geluk weer te vinden.

Is je kind snel boos, of heeft het wel eens last heeft van piekeren of angsten? Mist hij/zij voldoende zelfvertrouwen of kan jouw kind moeilijk voor zichzelf opkomen? Marjolijn is kindercoach en helpt jouw kind weerbaarder te worden, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen om weer lekkerder in zijn/haar vel te zittem. Bekijk het aanbod kindercoaching.

Of ben je tussen de 16 en 26 jaar en je loopt vast omdat je studie of je baan niet meer bij je past? Blijkbaar wil je iets veranderen. Maar hoe dan? Jongerencoach Johan neemt die drempel weg door met jou te zoeken waar je vastloopt. Daarna kijken we naar wat je dan wél wilt. Samen komen we erachter wat jou op dit moment tegenhoudt om die verandering te beginnen. Johan helpt jou om de juiste stappen te zetten in de juiste richting. Bekijk het coachingsaanbod voor jongeren en jongvolwassenen.

NLP, Systemisch werken en Hypnose in het Westland

Wij gaan je helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Marjolijn en Johan werken in alle omliggende dorpen, dus ook bij jou in het Westland. Onze idee is: kinderen, jongeren en ouders laten ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals systemisch werken en NLP. Johan is tevens hypnotherapeut. Hypnose is een fantastische techniek om op jouw onbewuste niveau, positieve veranderingen te maken. Effectief en blijvend. Dit past hij alleen toe in overeenstemming met jou. Hypnose is zowel voor jongeren als volwassenen in te zetten, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in Het Westland

Op een laagdrempelige en praktische manier helpen we iedereen met een traject op maat. Het grote voordeel is dat je bij ons terecht kunt voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Het Westland? Of kun je als ouder wat ondersteuning bij de opvoeding gebruiken? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking.