Kindercoach en jongerencoach in Den Haag

Ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag en zoek je een kinder- of jongerencoach? Dream Academy Coaching helpt jou. Wij zijn kindercoach Marjolijn Westerlaken en jongerencoach Johan Groenewegen. Een persoonlijk coachingstraject bij ons geeft je een schop onder je kont, of de steun in de rug die jij (of je kind) nodig hebt om weer in beweging te komen en je eigen geluk weer te vinden.

Is je kind vaak boos, of heeft het wellicht last heeft van angsten en veel piekeren? Kan jouw kind moeilijk voor zichzelf opkomen? Heeft hij/zij onvoldoende zelfvertrouwen? Marjolijn is kindercoach en helpt jouw kind om weer lekkerder in zijn/ haar vel te zitten. Bekijk het kindercoaching aanbod.

Of ben je jongvolwassen en je loopt vast omdat je studie of je baan niet meer bij je past. Het is dus een signaal dat je iets wilt veranderen. Maar hoe dan? Die drempel om hulp te vragen lijkt zo hoog. Jongerencoach Johan neemt die drempel weg door samen te zoeken waar je vastloopt. Daarna kijken we naar wat je dan wél wilt. We komen erachter wat jou op dit moment tegenhoudt om die verandering in gang te zetten. Ik help jou om de juiste stappen te zetten in de voor jou goede richting. Bekijk het coachingsaanbod voor jongeren/jongvolwassenen.

NLP, Systemisch werken en Hypnose in Den Haag

Wij gaan je helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Onze missie is: kinderen, jongeren en ouders laten ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals systemisch werken en NLP. Johan is tevens hypnotherapeut. Hypnose is een fantastische techniek om op jouw onbewuste niveau, positieve veranderingen te maken. Effectief en blijvend. Dit past hij alleen toe in overeenstemming met jou, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen en hun ouders, jongeren/jongvolwassen in Den Haag

Onze coaching is maatwerk en we helpen je op een laagdrempelige en praktische manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Den Haag? Of kun je als ouder wel wat ondersteuning bij de opvoeding van jouw kind gebruiken? Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat wij als coaches voor jou kunnen betekenen: