Kindercoach en jongerencoach in Breda

Ben je woonachtig in de omgeving van Breda en zoek je een jongeren- of kindercoach? Goed dat je Dream Academy Coaching hebt gevonden. Wij zijn Marjolijn Westerlaken en Johan Groenewegen. Een coachingtraject bij ons geeft je de schop onder je kont, die je nodig hebt om weer in beweging te komen en je eigen kracht te (her)vinden. Voor jouw kind en voor jongvolwassenen. Maar ook ouders kunnen we ondersteunen bij de opvoeding van hun kind.

Is jouw kind vaak boos is of heeft het last heeft van angsten? Kan jouw kind wel wat weerbaarder worden? Bij ons leert het hoe je zelfvertrouwen opbouwt. Bekijk het aanbod coaching voor kinderen.

Of ben je zelf jongvolwassen en vind je het moeilijk om keuzes te maken? Je bent niet gelukkig in je baan, of je hebt een studie afgebroken, en weet niet wat nu te doen. En nu? Hoe zorg je dat je nu wel de juiste keuze maakt? Misschien wil je positiever leren denken om gelukkiger en succesvoller te zijn maar zitten negatieve gedachten je in de weg.

Wij kunnen je helpen! Dream Academy Coaching is gevestigd in Made en Den Haag. Als coaches zijn wij actief in omliggende dorpen en gemeenten, dus ook bij jou in Breda. Hier helpen we jouw talenten te ontdekken en zorgen dat je gelukkiger door het leven gaat. Bekijk het aanbod coaching voor jongeren/jongvolwassenen.

NLP en hypnose in Breda

Onze visie is: kinderen, jongeren en hun ouders laten ontdekken dat zij aan het stuur staan van hun eigen leven en al hun dromen waar kunnen maken. Wij hebben ons verdiept in verschillende technieken zoals NLP en systemisch werk. Daarnaast is Johan hypnotherapeut en kan hij je op die manier snel van angsten afhelpen zoals: hoogtevrees, faalangst, hondenangst enz. Hypnotherapie kan ingezet worden voor zowel jongeren als volwassenen, lees meer over hypnotherapie.

Persoonlijke coaching voor kinderen en jongvolwassenen in Breda

Onze coaching is geheel op jou kind, jongere en/of ouder afgestemd en we werken op een laagdrempelige en praktische manier. Zoek je een kinder- of jongerencoach in de omgeving van Breda? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0653741114 (Marjolijn) 0622238141 (Johan) of een e-mail te sturen naar info@dream-academy.nl. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk coachingstraject zonder wachtlijst.