Programma 'Baas over je Brein'

Wat mag je verwachten?

  • Al na de eerste sessie heb je helderheid in je hoofd.
  • Ik neem je mee in hoe gedachten werken, en hoeveel invloed je daar zelf op hebt
  • Je komt erachter wie je bent, doordat je inzicht krijgt in jouw kernwaarden, kwaliteiten en verlangens
  • Je herkent negatieve gedachten en kan ze ombuigen naar helpende gedachten
  • Je leert makkelijker beslissingen maken en te focussen op wat je wél wilt
  • Je gaat doelen stellen en daar acties op ondernemen
  • Binnen 3 maanden weet jij weer waar je graag je bed voor uit komt!
Marijn Pals
Marijn Pals
Lees verder
Ik heb Johan gekregen als hulpcoach. Ik had vaak last van stemmen in mijn hoofd en het onzeker zijn van mijn keuzes met als gevolg: veel twijfelen. Johan heeft mij daarin erg goed geholpen, bij het eerste gesprek voelde het al vertrouwt aan. Hij stelt goede vragen en geeft je juist advies, uitleg of stelt een vervolgvraag. Ook neemt hij de tijd voor je en neemt hij het erg serieus wat ik heel fijn vond. Ik zou het erg aanbevelen.
Merle van Os
Merle van Os
Lees verder
Voordat ik aan mijn sessies begon met Johan was ik enorm onzeker en negatief over mezelf. Ik voelde me niet gelukkig en kon niet genieten van de dagelijkse dingen. Tijdens de sessies zijn we aan de slag gegaan met verschillende modellen en hulpmiddelen om bepaalde situaties waar ik moeite mee had aan te pakken. Doormiddel van discussies ben ik samen met Johan gaan zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om bepaalde situaties aan te pakken. Hierdoor heb ik mezelf veel meer leren waarden, kan ik echt zeggen dat ik trots op mezelf ben, voel ik me veel lekkerder in mijn eigen lichaam en kan ik echt genieten van de kleine dingen. Ik weet heel goed waar ik gelukkig van word en energie uit haal. Ben jij dus ook opzoek naar je eigen geluk of wil je meer zelfvertrouwen hebben, zijn de sessies bij Dream Academy Coaching zeker een aanrader. Ik ben er ieder geval heel enthousiast over!
Luc v Laarhoven
Luc v Laarhoven
Lees verder
Toen ik bij Dream Academy binnenkwam was ik enorm bezig met mijn toekomst, ik wist niet goed wat ik wou gaan doen en legde de lat veel te hoog. Door de sessies heb ik meer rust in m'n hoofd gekregen waardoor ik meer tijd had om over dingen na te denken, zo ook over mijn toekomst. Hierin ben ik Johan dankbaar voor andere inzichten, zoals de lat niet te hoog leggen, en alvast de eerste stappen gaan zetten voordat ik het hele traject wil overzien. Daarnaast waardeer ik de rust die hij bewaard. Ik zou Dream Academy aanraden omdat er op een fijne manier wordt gecommuniceerd en omdat er echt tijd wordt genomen om jou pijn/probleem weg te nemen.
Previous
Next

Wanneer past dit aanbod NIET bij jou?

  • Als je het alleen voor je ouders doet
  • Als je twijfelt of dit over jou gaat
  • Als je niet wilt veranderen

Mijn aanbod

Het programma omvat 6 sessies van 75 minuten. De sessies zijn om de week, de tussenliggende week hebben we een telefonische call om jouw voortgang en vragen te bespreken. Daarnaast ben ik via Whatsapp en telefonisch dagelijks bereikbaar voor al jouw vragen.

Niet tevreden, geld terug

Als je actief alle oefeningen en opdrachten heb gemaakt en na 2 sessies toch merkt dat dit traject niet bij je past, dan krijg je de volledige investering terug.