Jongerencoach Terheijden

Coaching-terheijden
Als jongerencoach in de regio Terheijden help ik jou om goed in je vel te zitten en gelukkig te zijn. Ook beantwoord ik vragen waar jij al tijden mee zit.

Ik ben Johan Groenewegen, een jongerencoach die jou in Terheijden kan helpen met heel veel vraagstukken. Zit je bijvoorbeeld al een tijd niet lekker in je vel en wil je hier eens goed met iemand over praten? Heb je geen idee wat je later wilt gaan doen, maar moet je die keuzes wel al nu maken? Ben je niet gelukkig met de dingen die je doet? Met dit soort problemen help ik je graag. Ik ondersteun je bij het maken van keuzes waar je gelukkig van wordt en die belangrijk zijn voor de toekomst. Dromen ontdekken én waarmaken begint bij Dream Academy!

Wat is Dream Academy?

Dream Academy is gevestigd in Made, vlakbij Terheijden. Dream Academy is opgericht om jongeren te helpen bij het maken van goede keuzes. Zo wordt je gelukkiger, zit je lekkerder in je vel en heb je weer een passie en droom om naartoe te werken. Als je jezelf gelukkig voelt, kunnen problemen als keuzestress, prestatiedruk en burn-outklachten voorkomen worden. Hier krijgen steeds meer jongeren mee te maken. Zonde, want je leeft maar een keer dus je kunt er maar beter het beste van maken. Tijdens persoonlijke coaching help ik jou in Terheijden met vraagstukken waar jij mee rondloopt. Hoe ik dat doe?

Persoonlijke coaching, afgestemd op jou

Als jongerencoach ben ik flexibel. Coaching is dan ook mogelijk bij mij in Made, maar ik kom ook graag naar Terheijden om je te helpen. Bij mij is één gesprek, een coaching traject maar ook masterclasses mogelijk, waarbij je met andere jongeren kunt sparren over problemen waar ook zij tegenaan lopen. Praten is vaak het beste medicijn, maar iemand vinden die écht naar je luistert is vaak lastig. Ik ben een jongerencoach die wél aandachtig naar je luistert en actief met je meedenkt over hoe jij weer gelukkig kunt worden.

Neem eens vrijblijvend contact op

Zit je niet lekker in je vel? Heb je een probleem waar je maar moeilijk met iemand over kunt praten? Heb je hulp nodig bij het maken van goede keuzes die belangrijk zijn voor je toekomst? In Terheijden kan ik je hierbij helpen. Wil je eens de mogelijkheden bespreken? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 222 38 141​ en per e-mail via info@dream-academy.nl.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Hierbij 5 gratis tips hoe je makkelijker de juiste keuzes maakt!

"If you can dream it, you can do it!"