Jongerencoach Raamsdonksveer

Jongeren-coaching-raamsdonksveer

Als jongerencoach in de regio Raamsdonksveer ondersteun ik jou bij het maken van keuzes voor de toekomst. Ook help ik jou om gelukkig te zijn en goed in je vel te zitten.

Woon je in Raamsdonksveer en zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Ga je bijvoorbeeld met te weinig plezier naar school? Kun je voor jezelf maar niet bepalen wat je later wilt doen? Ben je niet gelukkig met de dingen die je nu doet? Met dit soort problemen help ik je graag. Ik ben een jongerencoach uit Made, vlakbij Raamsdonksveer, die jou helpt om gelukkig te worden van de dingen die je doet. Ook ondersteun ik je graag bij het maken van keuzes die belangrijk zijn voor de toekomst. Dromen ontdekken én waarmaken begint bij Dream Academy!

Waarom Dream Academy?

Dream Academy is gevestigd in Made, vlakbij Raamsdonksveer. Ik ben dit project gestart omdat ik vroeger zelf tegen de nodige problemen aanliep. Ik moest al op jonge leeftijd profielkeuzes maken en vervolgopleidingen kiezen, met als gevolg dat ik niet gelukkig was met keuzes die ik noodgedwongen moest maken. Daarnaast stond school te weinig stil bij vragen als: Waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe? Wat maakt mij gelukkig? Hoe vind ik mijn passie? Tijdens persoonlijke jongeren coaching wil ik stilstaan bij deze vragen, zodat je gelukkig door het leven gaat en lekker in je vel zit.

Jongeren raken meer en meer verstrikt in keuzestress. Hierdoor kunnen zij maar moeilijk bepalen wat hun droom of passie is. Eeuwig zonde, want je leeft maar één keer en dan kun je maar beter gelukkig zijn. Ook krijgen jongeren steeds vaker te maken met prestatiedruk en burn-out klachten. Deze klachten zijn te voorkomen door goed in je vel te zitten en gelukkig te zijn bij de dingen die je doet. Als jongerencoach ga ik jou in Raamsdonksveer hierbij helpen.

Persoonlijke coaching in de regio van Raamsdonksveer
Coaching is mogelijk bij mij in Made, maar ook bij jou in Raamsdonksveer. Eén-op-één coaching of juist in een groep; we doen het op jou manier!

Hoe ga ik jou helpen?

Ik ben een jongerencoach die naar je luistert en die flexibel is. Mijn coaching is dan ook mogelijk in Made, maar ook bij jou in Raamsdonksveer. Voel je jezelf prettig tijdens één-op-één gesprekken? Praat je liever in een groep en ben je benieuwd hoe andere jongeren een zelfde soort probleem of gevoel ervaren? De persoonlijke coaching is op jou afgestemd en ik kan je op een prettige manier helpen.

Tijdens de gesprekken gaan we samen bewustwording creëren en proberen inzicht te krijgen in wat je dromen zijn en hoe je deze wilt gaan najagen. Zo kan ik je helpen gelukkig te worden in het leven en je passie te vinden.

Neem eens contact op

Heb je interesse in één gesprek, een coaching traject of een masterclass met meerdere jongeren? Als jongerencoach help ik jou in Raamsdonksveer graag. Neem eens vrijblijvend contact op, zodat we jouw wensen en de mogelijkheden hiervoor kunnen bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 222 38 141​ en per e-mail via info@dream-academy.nl.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Hierbij 5 gratis tips hoe je makkelijker de juiste keuzes maakt!

"If you can dream it, you can do it!"