Jongeren coaching Oosterhout

Jongeren-coaching-oosterhout

Ik ben gespecialiseerd in jongeren coaching. Als coach help ik jou bij het ontdekken én najagen van je dromen.

Ben je woonachtig in de omgeving van Oosterhout en heb jij coaching nodig omdat je zoekend bent hoe je gelukkig en succesvol kunt worden? Ik ben Johan Groenewegen, een life coach die jongeren helpt hun dromen en passie in het leven te ontdekken én waar te maken. Ik ga jou inspireren om gelukkig te worden met de dingen die je in het leven doet. Dromen ontdekken én waarmaken? Dat begint bij Dream Academy!

Persoonlijke coaching in Oosterhout

Dream Academy is gevestigd in Made. Als life coach ben ik actief in alle omliggende dorpen en gemeenten, dus ook bij jou in Oosterhout. Hier help ik jou met behulp van coaching je dromen en passie te ontdekken en waar te maken. Waarom dat nodig is? 75% van de jongeren ervaart prestatiedruk en 43% ervaart keuzestress. Ook raken steeds meer twintigers verstrikt in een burn-out en deze leeftijd zakt steeds verder. Dat komt omdat er steeds meer verwacht wordt in een steeds korter tijdbestek. Het is dus enorm belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je gelukkig bent bij de dingen die je doet.  Anders liggen gevaren als stress en een burn-out al snel op de loer. Als life coach in Oosterhout help ik jou bij het vinden van je passie en het najagen van je dromen, want: “If you can dream it, you can do it!”

NAC-methode van Anthony Robbins

Door tijdens de coaching bewustwording te creëren, kunnen we samen vanuit jou inzicht krijgen in wat je dromen zijn en hoe jij je passie kunt vinden. Hiervoor gebruik ik de NAC-methode van Anthony Robbins, een Amerikaanse coach, spreker en schrijver.

NAC staat voor Neuro Associative Conditioning en gaat in op de werking van je hersenen. Je hersenen nemen alles wat jij bewust en onbewust meemaakt aan voor waarheid. Je kunt dus je eigen hersenen ‘programmeren’ en zelf bepalen wat je wilt onthouden en wat je wilt wissen.

Tijdens de persoonlijke coaching in Oosterhout gaan we samen oude ongewilde patronen wissen en deze vervangen voor patronen die jou iets gaan opleveren. Zo kun je weer gelukkig worden met de dingen die je in het leven doet.

Een life coach in Oosterhout die naar je luistert

Ik ben een life coach voor jongeren die naar je luistert en die flexibel is. Dat betekent dat we de coaching op jouw manier doen. Voel je jezelf prettig tijdens één-op-één gesprekken? Praat je liever in een groep en ben je benieuwd hoe andere jongvolwassenen een zelfde soort probleem of gevoel ervaren? De coaching is geheel op jou afgestemd en ik kan je op een prettige manier helpen. Zoek je een jongerencoach in de omgeving van Oosterhout? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 06 222 38 141​ of een e-mail te sturen naar info@dream-academy.nl.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Hierbij 5 gratis tips hoe je makkelijker de juiste keuzes maakt!

"If you can dream it, you can do it!"