Ondersteuning bij opvoeding voor ouders

Opvoeden: je hebt er niet voor geleerd, geen diploma voor gekregen en er is geen handleiding voor. Je handelt vanuit je hart en meestal gaat dat goed. Soms merk je dat je kind even niet zo lekker in zijn vel zit. Je dochter luistert bijvoorbeeld slecht, is vaak boos en klaagt over buikpijn. Je zoont slaapt slecht, heeft nachtmerries en wil niet meer naar school gaan. Je merkt dat je kind op zijn tenen loopt, je hebt het vermoeden dat je kind last heeft van faalangst. Maar als je ernaar vraagt geeft hij aan dat alles “goed” gaat. Je weet als ouder even niet meer en voelt dat je wel wat opvoedingsondersteuning kunt gebruiken.

Je puberdochter is ontzettend onzeker, trekt zich steeds vaker terug en je weet niet hoe je haar kunt bereiken. Of jouw zoon van 21 jaar weet niet zo goed wat hij wil en slaat al jouw goedbedoelde adviezen in de wind. Je gunt het hem om bij iemand zijn verhaal kwijt te kunnen, iemand die hem begrijpt en hem weer een stap de goede richting op helpt.

Je kind of puber ongelukkig zien, raakt iedere ouder. Juist dan kan hulp van buitenaf inschakelen prettig zijn. Door onze ervaring helpen wij jou en jouw kind, of jouw jongvolwassen zoon of dochter, op een laagdrempelige manier. Lees meer over de begeleiding voor kinderen (en hun ouders) of coaching voor jongvolwassenen.

Naast een persoonlijk coachingtraject kun je bij Dream Academy Coaching ook verschillende trainingen en workshops voor ouders volgen:

‘Ik ben 9’ | Workshop voor ouders

Ben jij ouder van een (bijna) 9-jarige zoon of dochter?
Is jouw kind opeens bang in het donker of heeft hij ineens last van andere angsten?
Trekt hij zich steeds vaker terug op zijn kamer?
Of is hij de ene keer heel bozig en daarna ineens heel knuffelig?
Gaat het spelen met vriendjes nu wat minder soepel?
Gefeliciteerd, je kind zit in de negenjaarsfase!
Tijdens de workshop voor ouders “Ik ben 9” , vertel ik je graag over deze bijzondere fase in de ontwikkeling van jouw kind. Ook geef ik handige tips hoe je het beste met deze levensfase en het bijkomende gedrag van jouw kind om kunt gaan.

Investering om jouw 9-jarige zoon of dochter op een fijne manier zelf te begeleiden

Eenmalig € 60,-

Wie ben JIJ als ouder? | Coaching voor ouders

Vaak komen tijdens het opvoeden je eigen pijnpunten en valkuilen ook naar boven. Je kind is namelijk een geweldige spiegel. Speciaal voor ouders biedt Dream Academy Coaching 2×1 uur coaching sessie aan om eens dieper op jouw kwaliteiten en waarden als ouder in te gaan. Ook leuk om samen met je partner te doen.

Investering om nog sterker in je schoenen te staan als ouder en jouw kind nog beter te begrijpen en begeleiden

Eenmalig € 160,-

Naast coaching voor ouders bieden we natuurlijk ook coaching voor jongeren. Zo kun je jouw dochter bijvoorbeeld aanmelden voor een weerbaarheidstraining, lees meer over de weerbaarheidstraining.