Ik had geen zelfvertrouwen…

5 maart 2021

Het ging bij mij heel erg mis op 18 maart 2020 toen mijn ouders mij vertelde dat ze gingen scheiden. Toen kwam ook nog eens Corona om de hoek kijken, in die tijd zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik had geen zelfvertrouwen en ik was heel gesloten dus wilde ik dit veranderen. Toen zag ik de site van dream-academy en ik ging op een kennismakingsgesprek. Johan voelde meteen vertrouwd aan hoewel ik in het begin mijn twijfels had. Na verloop van de afspraken ging het steeds beter en na de vierde afspraak voelde ik me al zoveel beter. Wat mij vooral heel veel heeft geholpen is gewoon het doen van de oefeningen en het ook echt willen, toen ik dat echt begon te realiseren werkte het 10 keer beter. Ik zou ook echt aan iedereen aanraden om naar dream-academy te gaan want je kan pas geholpen worden als je vraagt om hulp. Ik ben Johan ook heel dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan om mij te helpen.

Lars, 14 jaar

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Kindercoach

Het Coachhuis
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

Jongerencoach

Zuideindsestraat 15
4921 XK  Made

© Dream Academy   |   Webdesign & -Development De Werkkamer   |   Sitemap