Er viel een zorg van mijn schouders

3 februari 2021

Al een aantal jaren gingen er negatieve gedachtes in mijn hoofd om. Deze gedachtes werden erger en erger. Toen ik op een punt stond waar ik het niet meer wist, heb ik gelukkig hulp gezocht en kwam ik bij Dream Academy uit. Toen ik voor het eerst bij Johan binnenstapte was ik heel gesloten en durfde ik niet echt te praten. Maar tijdens iedere sessie ging het makkelijker en begon ik me ook steeds beter te voelen. Daarna leek het alsof er een steeds grotere zorg van mijn schouders viel.

Johan nam echt de tijd voor me, hij wil echt helpen en het voelt heel vertrouwd. Ik ben Johan dan ook heel dankbaar. Ik heb samen met hem afgesproken dat, nu de sessies voorbij zijn, ik het zelf ga proberen. Tot nu toe gaat het uitstekend dankzij alles waar hij mij mee heeft geholpen. Over een paar maanden ga ik terug voor een evaluatiegesprek.

Johan, ik wil jou en Dream Academy heel erg bedanken hiervoor!

Jim, 24 jaar